Bijeenkomst 'Voorkomen slijtage door middel van slijtvaste lagen, oppervlaktebehandelingen en zelfsmerende lagen'

Datum: donderdag 14 december 2017
Tijd: 13.30 – 19.30 uur
Gastbedrijf: ECN, Westerduin 3, 1755 LE Petten
Kosten: € 50,00 p.p.
Aanmelden: Klik https://www.kvk.nl/evenementen/450029 voor aanmelden via de KvK-website

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de vierde bijeenkomst van de Noord-Hollandse Materialenkring in 2017 op donderdag 14 december 2017 met als onderwerp “Voorkomen slijtage door middel van slijtvaste lagen, oppervlaktebehandelingen en zelfsmerende lagen”.

In het eerste deel van deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van tribologie (de wetenschap, die zich bezig houdt met het bestuderen van de verschijnselen, die samenhangen met wrijving, smering, slijtage, etc). En krijgt u een overzicht van de verschillende slijtage mechanismen, de invloedfactoren en remedies om slijtage op te sporen en aan te pakken.

In het deel na de pauze wordt nader ingegaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktebehandelingen in het algemeen en de galvanotechniek in het bijzonder.

Met het vergroten en uitwisselen van deze kennis wordt ernaar gestreefd om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van levensduur en prestaties van machines en instrumenten.

Voor deze bijeenkomst zijn we te gast bij het Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) te Petten, een internationale topspeler die met behulp van expertise en onderzoek een brug slaat tussen wetenschappelijke kennis en de behoeften van de markt. U kunt nader kennismaken met dit innovatieve bedrijf middels een bedrijfspresentatie en rondleiding.

Verder is er natuurlijk weer volop gelegenheid om te netwerken tijdens het afsluitende buffet.

Graag tot 14 december!

Met vriendelijke groet,

Lydia de Vries (KvK Amsterdam)
Margreet Westerbeek (Koninklijke Metaalunie)
Leendert Remmelink (FME)

NB: Denkt u eraan om een geldig paspoort of ID-kaart mee te nemen?
Een rijbewijs wordt niet geaccepteerd!

Datum: 
donderdag, december 14, 2017 - 13:30 tot 19:30