Reviews

Poedercoaten niveau 2
De cursus Poedercoaten niveau 2 gaf onze meewerkend voorman, afkomstig uit een andere branche, net even de theoriekennis die hij nog miste. Daarnaast helpt het hem om diverse zaken binnen ons bedrijf weer even goed tegen het licht te houden en zo nodig te verbeteren. Kortom, een goede aanvulling op zijn praktijkkennis.

Linde de Greef - Blok
De Greef Coatings, Breukelen

Logo De Greef Coatings

In-house Control Medewerker
Medewerker is tevreden over niveau, trainingslocatie, trainer etc., inhoud bleek helaas niet aan te sluiten voor een ervaren qc operator.

Marlène de Bresser
Surface Treatment, Maasbracht

Logo Surface Treatment

In-house Control Medewerker
Ik (Hub Meex) ben pas enige tijd werkzaam bij Straal en Poedercoatbedrijf Giessen in Heerlen (1/4/2018). Wel kon ik het bedrijf al vele jaren in verband met mijn loopbaan in de staal- en apparatenbouw. Een van mijn omschreven taken was het meet en controle werk van onze poedercoat producten. Mijn baas Jean-Paul Giessen heeft mij geïnstrueerd met de aanwezige meetapparatuur (voor mij geheel nieuw) en heeft mij toen ook gevraagd om de cursus In-house control medewerker te gaan doen, zodat we aan alle gestelde eisen voldoen. Aangemeld heb ik me via de site van ION. De geplande data waren 6, 20 en 28 november 2018. Waarvan 28 november de examenavond is. Lestijd van 19.00 tot 22.00 uur in 's-Hertogenbosch. Het lesmateriaal en de benodigde meetaperatuur waren aanwezig, en de uitleg was uitstekend, ook kon ieder naar wens van de apparatuur gebruik maken om de meetoefeningen in de praktijk uit te voeren. De leerstof kan dan in de thuissituatie geleerd worden, en vragen worden in de les beantwoord. De curcus vergt wel enige zelfdicipline om de leerstof onder de knie te krijgen. De examenavond begon met het theoretische gedeelte, waarvoor 1 uur tijd gereserveerd was. Bij goede voorbereiding goed te doen. Daarna het praktische gedeelte, wat per 2/3 personen wordt bekeken (groep was 12 man). Hierdoor is de laatste (ik dus) ook pas laat aan de beurt, maar ik had als enige de qualisteelcoat cursus. Denk daarom als laatste. Het viel voor mij niet mee om op het late uur nog vers te denken, maar heb me er toch doorheen geslagen. Denk dat de leeftijd ook een gedeelte meedeed (54.) Al met al is het goed meegevallen en het resultaat is gehaald met 7.8 en 8.3 als score.

Mijn dank aan Mevr. Henraat , Mevr. Koppenol en Dhr. Van der Leeuw.

Hub Meex
Straalbedrijf Giessen, Heerlen

Logo Straalbedrijf Giessen