Themamiddag ‘Circulair ondernemen levert geld op!’

Wij nodigen u van harte uit voor bovengenoemde themamiddag. Het zal niet bij het containerbegrip alleen blijven. Wat kunt u ermee? Is het een must? Vragen waarop u een antwoord krijgt.

Programma
Koninklijke Metaalunie, de heer Fried Kaanen – voorzitter
Voorzitter Fried Kaanen verzorgt de inleiding en licht toe waarom Circulair ondernemen zo belangrijk is, ook voor het MKB en dat we ons niet meer kunnen verschuilen door te denken dat het ver van ons bed is. Het circulair ondernemen ligt in het verlengde van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het blijft niet langer een vrijwilligheid.

ING Bank, de heer Gerald Naber - Vice President Sustainable Finance Vicepresident van de ING Bank, de heer Gerald Naber presenteert waarom het voor topbanken noodzakelijk is om aandacht te besteden aan het circulaire gedachtegoed. Er zal antwoord gegeven worden waar de bank en het MKB elkaar kunnen vinden.

Interface, de heer Marnix van de Veen - Manager Internal Communications
Dan uit de praktijk, de heer Marnix van de Veen van Interface Scherpenzeel presenteert dat Circulair ondernemen tot een nieuw businessmodel heeft geleid en dat daarmee ook werkelijk winst mee gegenereerd wordt. "circulair ondernemen levert geld op!, "geen loze kreet maar realiteit.

CIRCO, de heer Jeroen Hinfelaar - projectmanager
En dan naar U! Wat kan het voor u en uw bedrijf betekenen? Jeroen Hinfelaar van Circo presenteert hoe uw bedrijf getoetst kan worden aan circulair ondernemen. Met aantoonbare voorbeelden kan ook uw bedrijf deelnemen aan de diverse Circo tracks waarmee u uw bedrijfsproces tegen het circulaire denken kan aanhouden.

Een afwisselend programma waarmee u iets kunt! Niet langer een containerbegrip, niet van: "dat is alleen voor de grote bedrijven", niet van: "daar moeten we het maar eens over hebben", niet van: "dat geldt niet voor mij". Een praktische middag voor de toekomst van morgen.

Rond 17.30 uur sluiten we deze themamiddag af met een netwerkborrel.

Meld u nu aan via onderstaande link en noteer in uw agenda 30 januari 2018, van 14.30 – 18.00 uur, Aluminium Centrum, Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein, info@aluminiumcentrum.nl

Aanmelding via onderstaande link: https://metaalunie.nl/actueel/agenda/details/ctl/viewdetail/mid/717/itemid/1886/d/20180130

Sector: 
Datum: 
dinsdag, januari 30, 2018 - 14:30 tot 18:00