Webinar 'Veilig samenwerken in de keten'

Veilig samenwerken in de keten is een van de meest actuele onderwerpen in de veiligheidswereld. Veiligheid Voorop ontwikkelde een ‘handreiking heldere afspraken’ en op 4 september van 15.30 - 16.00 uur organiseren het programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken van het ministerie van SZW en Veiligheid Voorop een webinar over dit thema. 

Meld je HIER aan voor het webinar.

De ‘handreiking heldere afspraken’ is mede tot stand gekomen door ondersteuning van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Rob Triemstra (plaatsvervangend directeur van de directie Gezond en Veilig Werken) is namens het ministerie betrokken geweest bij het Stimuleringsproject ‘Verantwoord opdrachtgeverschap’. Triemstra: “Veilig samenwerken in de keten, is een belangrijk verbeterpunt in de chemische industrie. De ‘handreiking heldere afspraken’ is een uitstekende basis voor een gesprek tussen ketenpartners over goed en veilig werken. Het is een waardevol instrument, Zo’n gesprek moet wel in goede aarde vallen. Dan gaat het over ‘veiligheidscultuur’. Openheid, vertrouwen en respect: dat zie ik echt als randvoorwaarden.”

Lees HIER meer over de Handreiking Heldere Afspraken in een interview met Rob Triemstra, plaatsvervangend directeur Gezond en Veilig Werken van het ministerie van SZW en Corinne Baarends van Veiligheid Voorop.

Sector: 
Datum: 
maandag, september 4, 2017 - 15:30 tot 16:00