Stoffendag

09-12-2020
09:00
- 18:00

De coronacrisis zorgt voor onzekere tijden. Geplande evenementen komen op losse schroeven te staan. Een evenement als de Stoffendag voorziet echter in belangrijke informatie waar ook tijdens de coronacrisis behoefte aan is: het delen van goede praktijken rond het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen. Juist op momenten dat we gedwongen op andere manieren moeten werken (1,5m maatregel, meer reinigen en (indien nodig) desinfecteren) is het van belang dat we goed in de gaten houden dat we veilig werken met gevaarlijke stoffen en mengsels.

De organisatie van de Stoffendag heeft zich daarom ingezet om het evenement ook in 2020 door te kunnen laten gaan. Dankzij de toezeggingen van sponsoren als Inspectie SZW en vele bedrijven en door goed overleg met congreslocatie ReeHorst over het organiseren van evenementen op 1,5m kunnen we nu met trots aankondigen:

De Stoffendag 2020 gaat door!

Zet, als u dat nog niet gedaan had, woensdag 9 december 2020 dus vast in de agenda. Natuurlijk zal het allemaal even anders lopen dan we gewend zijn: het evenement zal plaatsvinden met het in acht nemen van de huidige maatregelen, waaronder de 1,5m-regel. Om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen laten deelnemen aan de Stoffendag is besloten om de dag op te delen in een ochtend- en middagdeel; als deelnemer wordt u in één van de dagdelen ingedeeld.

Anders dan voorgaande jaren is er daarom helaas minder tijd voor workshoprondes. Dit worden er twee per dagdeel. Maar niet getreurd: de organisatie zal er zorg voor dragen dat de workshops ook na afloop digitaal gevolgd kunnen worden. Zo kunt u alsnog alle workshops volgen waar u geïnteresseerd in bent, zelfs als u onverhoopt (wegens klachten) niet fysiek kunt deelnemen aan de Stoffendag!

We hopen van harte u op 9 december te mogen ontmoeten. Na de zomer zal de inschrijving voor de Stoffendag van start gaan, dus houd deze website in de gaten. Er is slechts beperkt plek, dus wees er snel bij! Wegens de onderverdeling in dagdelen zal er tevens een deadline worden gezet op inschrijving: zondag 15 november. Zo kunnen we ten minste een aantal weken voorafgaand aan het evenement deelnemers aangeven in welk dagdeel ze zijn ingedeeld.

Blijf gezond, volg de maatregelen en raak het belang van veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen niet uit het oog!

Meer informatie: https://www.stoffendag.nl/