Op donderdag 28 september organiseert 5xbeter het event 'Safety on pole position' in Nijkerk. 

Safety on pole position wordt van start tot finish een spectaculaire en uitdagende dag. Met verhelderende workshops, verbetercoaches en een inspirerende spreker uit de Formule 1 zoeken we samen naar manieren om veilig en gezond werken verder te verbeteren in de metaalindustrie.

Als je bedrijf al veel aandacht besteedt aan gezond en veilig werken, krijg je tijdens het event een snelle en interessante update van de laatste ontwikkelingen, tools en wetgeving op arbogebied. En je kunt sparren met vakgenoten bij andere metaalbedrijven. Hou elkaar in topvorm, want veiligheid is nooit af.

Heb je je nog niet eerder verdiept in arborisico’s en de maatregelen om die te beheersen? Als outsider kun je in 1 klap veel kennis en informatie opdoen in de slipstream van 5xbeter. Wie weet rijd je het veld aan flarden en eindig je zelfs op kop!

Er ligt een ticket voor Safety on pole position op je te wachten. Vanaf nu kun je dat aanvragen. Wacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen op de tribunes. Stuur daarvoor een mail naar info@5xbeter.nl.

Meer informatie: https://www.5xbeter.nl/site/nl/over-5xbeter/5xbeter-event