Dag van de Oppervlaktetechnologie

13-11-2019
- 18:00

ION Dag van de Oppervlakte Technologie: 13 november 2019

De Dag van de Oppervlakte Technologie 2019 zal meerdere tracks hebben met inspirerende sprekers over ons vakgebied met als thema; wat gaat er tussen nu en 5 jaar in ons vakgebied gebeuren? Het zal vooral over de technische aspecten en technologie├źn gaan. Maar ook de Algemene Ledenvergadering van Vereniging ION en de verplichte updatemiddag/workshops van Vereniging Qual.ION zullen op deze dag worden gehouden. De locatie wordt de Campus van de TU Delft, een bezoek aan het corrosielab zal voor een deel van de aanwezigen mogelijk zijn en dagvoorzitter is prof.dr.ir. J.M.C. Mol, hoogleraar corrosie technologie en elektro chemie bij de TU Delft. Een aanrader voor iedereen die bij wil blijven in zijn vakgebied.

Zet deze dag dus vast in uw agenda.datum alvast in uw agenda?