Gerelateerde opleidingen

Omdat naast de specifieke vakgebieden ook andere aspecten van belang zijn voor uw bedrijf heeft Vereniging ION voor u afspraken gemaakt met het Mikrocentrum en het Nederlandse Kleuren Centrum (NKC).

Mikrocentrum

Het Mikrocentrum geeft ruim 200 technische opleidingen, cursussen en trainingen op MBO, HBO en HBO+ niveau. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van een aantal opleidingen/cursussen. Het totaal overzicht van alle opleidingen/cursussen treft u hier aan: http://mikrocentrum.nl/opleidingen/overzicht-technische-opleidingen/

Als Vereniging ION lid ontvangt u 5% korting op de opleidingen/cursussen van deze gerenommeerde organisatie.

Nederlandse Kleuren Centrum

Het Nederlandse Kleuren Centrum geeft diverse workshops en opleidingen op het gebied van kleur toepassen, bewust kleur gebruik, kleursystemen, kleurharmonie en kleurcombinaties. Voor Vereniging ION leden is o.a. de onderstaande workshop relevant. Voor meer informatie over de andere opleidingen zie www.kleurenschool.nl.

Opleiding Kleurkundige
De opleiding tot kleurcontroleur wordt door de Nederlandse Kleurenschool aangeboden in 2 semesters. Het eerste semester start op 17 september 2015 leidt op tot Kleurkundige. Het 2e semester die opleidt tot kleurcontroleur start volgend jaar.

De opleiding Kleurkunde duurt ca 6 maanden en heeft een studiebelasting van ca 120 uur. De prijs van de opleiding is € 649,00 (excl BTW en inschrijfkosten en examengeld). Voor snelle beslissers hebben we een unieke actie: onder de eerste 8 aanmeldingen verloten wij een restitutiebon voor het lesgeld t.w.v. € 806.47 (incl. inschrijfgeld en BTW). (zie actievoorwaarden). Deze actie is geldig tot 5 september 2015. Op www.kleurkundige.nl vindt je het beroepsprofiel van de kleurkundige.

Daarnaast bieden wij de leden van ION 10% korting op het lesgeld.
Dit kan worden verkregen door bij de aanmelding de couponcode ION09actie in te vullen.

Workshop toegepaste kleuren techniek
2-daagse workshop over kleurbeoordeling, kleurmeting, kleurmanagement en kleurformulatie.
Voor wie: Kwaliteitsmanagers, kleurbeoordelaars, kleurspecialisten en technici.
Kosten: € 499,-

Als Vereniging ION lid ontvangt u 10% korting op de opleidingen/cursussen van deze gerenommeerde organisatie.