De klassikale cursus Poedercoaten niveau 1, die van start zou gaan op donderdag 9 november 2023, is geannuleerd. Heeft u eventueel nog deelnemers voor de cursus Poedercoaten niveau 1? Meld ze dan vooral aan via het aanmeldingsformulier. Aan de hand van de aanmeldingen zullen wij kijken of wij alsnog een groep kunnen gaan starten. 

De cursus bestaat uit 4 lessen en een examen. Na de eerste les volgen de overige lessen wekelijks en tot slot is er een examen.

De locatie van de cursus wordt zo centraal mogelijk gekozen. Wij doen dit aan de hand van onze aanmeldingen. Wij zoeken altijd naar een goed te bereiken locatie die, voor zo veel mogelijk deelnemers, in de buurt ligt.

Voor deze cursus zijn er nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via ons digitale aanmeldingsformulier. Wij raden aan om niet te lang te wachten met aanmelden. Wij werken namelijk op datum van binnenkomst.

De brochure van deze opleiding vind je op ons opleidingsoverzicht. Voor meer informatie is ons secretariaat bereikbaar via telefoonnummer: 030 - 630 03 90 of opleidingen@vereniging-ion.nl.