Maakindustrie Expo

15-05-2024 - 16-05-2024
13:00
- 21:00

Ben jij klaar om de toekomst van de maakindustrie te verkennen? Kom dan naar de Maakindustrie Expo, hét evenement waar innovatie, kennisdeling en netwerken centraal staan.

 

Waarom de Maakindustrie Expo?

Innovatie in de Spotlight: Laat je inspireren door de nieuwste technische oplossingen en de meest actuele innovaties uit de maakindustrie. Ontdek baanbrekende ideeën die de toekomst van productie zullen vormgeven.

Kennis Vergaren en Delen: Spijker je kennis bij op jouw vakgebied bij de kennissessies en in het productaanbod van onze exposanten. Leer van experts en ontdek de laatste ontwikkelingen binnen jouw branche.

Netwerken op Hoog Niveau: Ontmoet partners op zowel MKB-, onderwijs-, media- als politiek niveau en industriële netwerken. Leg waardevolle contacten en bouw aan duurzame relaties die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen brengen.

Expositiebezoek: Kom tijdens Maakindustrie Expo in 1 dag in contact met ruim 100 (potentiële) leveranciers. Verken een breed scala aan producten, diensten en technologieën die jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Word Deel van de Toekomst!

De Maakindustrie Expo biedt een unieke kans om de krachten te bundelen met gelijkgestemde professionals en visionairs die de toekomst van de maakindustrie vormgeven.

Registratie is verplicht voor deelname aan het evenement. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Maakindustrie Expo. 

Voor meer informatie en registratie, bezoek website www.maakindustrie-hardenberg.nl.