Op woensdag 6 maart 2024 begint onze boeiende klassikale cursus Inspectie Staalconservering, ontworpen om je expertise naar een hoger niveau te tillen.

 

Met 11 informatieve lessen en een afsluitend examen, biedt deze cursus een diepgaand inzicht in staalconserveringstechnieken. Na de eerste les volgen de overige lessen wekelijks, culminerend in een grondig examen om je kennis te testen.

 

We streven ernaar om de locatie van de cursus zo centraal mogelijk te kiezen, rekening houdend met de aanmeldingen. Ons doel is om een gemakkelijk bereikbare locatie te vinden die voor zoveel mogelijk deelnemers toegankelijk is.

 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze essentiële cursus. Aarzel niet om je aan te melden via ons eenvoudige digitale aanmeldingsformulier. We adviseren je niet te lang te wachten, aangezien aanmeldingen op volgorde van binnenkomst worden verwerkt.

 

Voor een gedetailleerde brochure over deze opleiding, bekijk ons opleidingsoverzicht. Neem voor meer informatie contact op met ons secretariaat via telefoonnummer: 030 - 630 03 90 of per e-mail: opleidingen@vereniging-ion.nl.

Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en je carrière te versterken in staalconservering!