Voor de medewerkers van de lakafdeling van Gazelle in Dieren was vrijdag 13 maart geen ongeluksdag. Deze dag was een prachtig sluitstuk op een opleidingstraject dat op 12 juni 2014 van start was gegaan.

Vanuit de fabriek in Dieren worden al meer dan 100 jaar hoogwaardige Gazelle fietsen ontwikkeld en geproduceerd. De fabriek is door de jaren heen diverse keren uitgebreid en verbouwd om zo ruimte te scheppen voor de verdere groei en ontwikkeling van Gazelle. In 2014 is besloten om een volledig nieuwe hypermoderne fabriek neer te zetten. De lakafdeling is grondig aangepakt en volledig geautomatiseerd en is klaar voor de toekomst.

Bij het opzetten van deze vernieuwde lakafdeling hoort ook het verder professionaliseren van de medewerkers. In 4 groepen van 12-15 personen zijn alle medewerkers getraind door onze docenten Jan Roest en Noël Ruijters. De cursusinhoud is voor Gazelle op maat gemaakt zodat deze aansluit op de nieuwe praktijk. Speciale aandacht is uitgegaan naar een kwaliteitsverbetering door een module Factory Process Control (FPC) toe te voegen aan het lesmateriaal. Mede door het enthousiasme van de medewerkers van Gazelle is deze cursusreeks succesvol verlopen.

Wij feliciteren de medewerkers van harte met het behalen van het diploma!