Op 22 en 23 april is Materials 2015, vakbeurs met congres, hét trefpunt voor professionals die betrokken zijn bij de keuze, het toepassen en (na)bewerken van materialen. Langs deze weg informeren wij u graag over de mogelijkheden om uw bedrijf te profileren tijdens dit unieke evenement. Materials 2015 is voor u het moment om u te onderscheiden!

De 3e editie focust op properties – applications – solutions

Materials 2015 is meer dan alleen een beurs over (nieuwe) materialen en materiaaleigenschappen. Er komen ook veel materiaaltechnieken aan bod, zoals specialistische bewerkingen, warmtebehandelingen, omvormtechnieken, oppervlaktetechnieken en verbindingstechnieken. Deze technieken maken aansprekende oplossingen voor gewenste functionaliteiten mogelijk. Denk aan lichtgewicht materialen die voor zowel de automotive industrie als de lucht- en ruimtevaart van groot belang zijn. Verder is er op de beursvloer veel aandacht voor oplossingen van allerlei ‘materiaaluitdagingen’, zoals corrosie, hechting, temperatuurbestendigheid, hergebruik, recyclebaarheid, slijtvastheid, wrijvingsweerstand, UV-bestendigheid en vervormbaarheid. En natuurlijk komen onderwerpen als analysetechnieken, schaarste en schade-onderzoek aan bod.

Wat mag u verder verwachten als exposant:

  • Driehoek van materialen met focus op: properties - applications – solutions
  • 120 exposanten uit binnen- en buitenland
  • 1.700 bezoekers
  • 42 lezingen
  • Diverse themapleinen & live demo's
  • Inspirerende materialententoonstelling van MATERIA
  • U geeft materialen en de bijbehorende technieken de aandacht die ze verdienen.

Samenwerking met Vereniging-ION

De Vereniging-ION wil graag samen met u het thema Oppervlaktetechnieken promoten tijdens deze vakbeurs. Dit wordt gerealiseerd door een groot paviljoen welke (voorlopig) bestaat uit 8 stands. Tevens worden elke dag 2 lezingen verzorgd over dit specifieke thema. Lift mee met deze gezamenlijke deelname en ontvang ook nog eens korting op uw standsprijs!

Meer informatie over deelname of voor het aanmeldingsformulier, zie de bijlage onderaan deze pagina.