Vereniging ION zal tijdens Materials 2018 prominent aanwezig zijn. Zo heeft de vereniging een eigen stand, te weten standnummer 110, maar zal ook het dagvoorzitterschap tijdens het congresprogramma van zaal 3 op beide dagen door Vereniging ION verzorgd worden.

Materials is dé vakbeurs waarbij de rol van materialen in het succes van een product centraal staat. Ook de zesde editie is Materials het trefpunt voor iedereen die dagelijks te maken heeft met de ontwikkeling of verwerking van materialen. Kennisdeling en netwerken staan hierbij centraal. Tijdens Materials maakt u kennis met een all-in concept gebaseerd op vier bouwstenen, die bepalend zijn bij het succesvol toepassen van materialen bij de (her)ontwikkeling van producten:

Met ruim 40 kennissessies, keynotes en workshops slaat vakbeurs Materials een brug tussen wetenschap en concrete toepassing. Laat u daarnaast inspireren door live demo’s op het Analyse en innovatieve Materialen Paviljoen én ontdek de laatste verbindingstechnieken in de Verbindingstentoonstellling. Zaal 3 zal beide dagen in het teken staan van verbindings- en oppervlaktetechnieken. Het programma van beide dagen kunt u hier in zien:

Een bezoek aan de Materials is geheel kosteloos, nadat u zich geregistreerd heeft. U kunt zich gratis aanmelden via deze link.

Meer informatie over de Materials treft u hier aan: www.materials.nl