Titel presentatie:

Cleanrooms en hun zwakste schakel...

Korte toelichting presentatie:

Vanuit RISICO-Management moeten onderdelen en eindproducten conform hoge reinheidseisen worden aangeleverd aan high-tech afnemers of afnemers in de medisch/farmaceutische sector. Daarvoor kan zwaar geïnvesteerd worden in een Cleanroom. Maar dan begint het pas echt…  Hoe blijven we dag in dag uit aan die hoge reinheidseisen voldoen…  Astrid Beelen weet wat produceren en assembleren in een Cleanroom betekent, hoe hoog de eisen zijn die aan de eindproducten worden gesteld, en hoe dit (effectief) en efficiënt te bereiken. Over valkuilen, gedrag, schoonmaak en noodzaak…

Deze presentatie is niet beschikbaar gesteld!

Spreker:

Astrid Beelen MBA
Consultant en Trainer, CSO Cleanroom

Informatie spreker:

Astrid Beelen zet bij CSO Cleanroom haar jarenlange ervaring met Cleanrooms in als onafhankelijk consultant en trainer. Sinds 2007 heeft zij veel ervaring met cleanrooms; van ontwerp- en inrichtingsfase tot het halen van de A-status als toeleverancier bij de toonaangevende bouwer van chipmachines ASML. Met haar 22 jaar inkoop en logistieke eindverantwoordelijkheid in de metaalverwerkende industrie, en als lid van diverse management teams, weet Astrid Beelen heel goed wat voor bedrijven belangrijk is in hun supply chain en op het gebied van risico management.
Astrid is niet alleen bekend met wat in de high tech industrie van cleanrooms verwacht wordt als cruciaal onderdeel in risico beheersing, maar kent ook de wereld waarin micro-organisme beheersing zo belangrijk is (ziekenhuizen, VTGM apotheken, laboratoria, medische hulpmiddelen productie).

Quote/statement:

Als we in de supply chain een hoog niveau van reinheid willen realiseren dan moeten we zeker de oppervlakte behandelende bedrijven niet vergeten!