Titel presentatie:

Verbeterde reinigbaarheid RVS oppervlak door middel van SUBLIMOTION-process

Korte toelichting presentatie:

In het kader van optimale reinigbaarheid, voedselveiligheid en hygiënische eigenschappen van RVS machines en machine-onderdelen is The Stainless Solutions Group BV uw juiste partner.
Met het SUBLIMOTION-process® worden de gewenste oppervlaktecondities gerealiseerd voor de meest optimale afwerking. In deze presentatie wordt ingegaan op de wet- en regelgeving en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Oppervlakte topografie
  • Corrosiebestendigheid
  • Spanningsvrij peening-effect
  • Hydrofobe eigenschappen

Door dit one-step process is het mogelijk RVS producten op de juiste manier te behandelen en te conditioneren tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Download hier de presentatie!

 

Spreker:

ing. Hans van Rangelrooij
Business Development Manager, The Stainless Solutions Group

Informatie spreker:

2013 – heden: The Stainless Solutions Group BV - Business Development Manager
Hoogwaardige RVS producten, lassen, finishen en oppervlaktebehandeling middels SUBLIMOTION-process®, gefocust op Total Concept, optimale productiepartner in de keten.

2001 – 2013: Rademaker BV – Manager Production/Logistics
Deegverwerkingsmachines RVS voor de industriële bakkerijtechniek.

Quote/statement:

Aangezien alle RVS-producten die wij maken op de juiste manier behandeld en geconditioneerd moeten zijn ten aanzien van hygiëne/reinigbaarheid, corrosiebescherming, geleidend vermogen, esthetiek, etc. is het cruciaal een goede oppervlaktebehandeling, bij ons in de vorm van het SUBLIMOTION-process®, toe te passen.