Onderstaande promotiepakketten waren beschikbaar tijdens ons event. Interesse om uw bedrijf/product te promoten? Laat het ons vooral weten, wellicht dat u de volgende keer tijdens een ander event uw bedrijf of product kunt promoten. 
 


Bedankt voor uw interesse in de promotiepakketten voor tijdens het kennis- en netwerkevent 'Let's go sustainable together!' van vrijdag 7 oktober 2022

Tijdens het event worden ondernemers uit de oppervlaktebehandelende branche geïnspireerd en geïnformeerd op het gebied van duurzaamheid in alle aspecten. Zo worden er over dit onderwerp diverse presentaties gegeven, is er gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen over duurzaamheid en kunnen bedrijven gebruik maken van de onderstaande opties om de deelnemers te laten zien wat voor kennis en techniek ze te bieden hebben. 

Heeft u een product of apparatuur waarmee bedrijven hun onderneming of proces kunnen verduurzamen? Levert het bijvoorbeeld besparingen op, op het gebied van energie, water of inzet van personeelsuren? Of heeft u misschien zelf binnen uw bedrijf al van alles gedaan aan verduurzaming? Laat het de deelnemers van dit event dan zien! We helpen elkaar graag verder naar een duurzame toekomst!

Onderstaande promotie-opties zijn specifiek voor de locatie in Arnhem en de communicatie-uitingen van Vereniging ION. Wilt u gebruik maken van promotiemogelijkheden op de locaties in België, neem dan even contact op met VOM België (www.vom.be). 

image-20220907131550-1

Wilt u van 1 of meerdere opties gebruik maken? Of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met Yvette Henraat (henraat@vereniging-ion.nl of 030 - 630 03 90).
Aanmelden voor optie 1, 2 en 4 kan tot en met vrijdag 30 september 2022, 18.00 uur. Optie 3 is niet meer beschikbaar.