Stoffendag 2019

11-12-2019
-
Banner Stoffendag 2019

Op woensdag 11 december is het weer zover: de nieuwe editie van de Stoffendag in de ReeHorst in Ede, georganiseerd door de diverse brancheorganisaties van downstream gebruikers van chemische stoffen, in samenwerking met de handel en de producenten van chemische stoffen.

Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. De dag zal beginnen met twee inspirerende sprekers: Staatssecretaris Tamara van Ark van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en wetenschapper en columnist Rosanne Hertzberger. Deelnemers kunnen voor de rest van het evenement kiezen uit een groot aantal verschillende workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten u bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen u op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving.

Meld je snel aan voor het belangrijkste evenement van het jaar over het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen!

Omdat Vereniging ION ook dit jaar weer 1 van de partners is, mogen wij een korting van € 50,- aanbieden. Als u op het aanmeldingsformulier in het vakje 'Kortingscode' deze code ION_S19_V3 vermeld, dan ontvangt u € 50,- korting op de deelnamekosten.

Meer informatie over het programma: https://www.stoffendag.nl/

Aanmelden voor de Stoffendag kan via hier: https://www.stoffendag.nl/aanmelden

 

Partners Stoffendag 2019
Partners Stoffendag 2019