We leven momenteel in een bijzondere tijd. Het fysiek ontmoeten van mensen is helaas nog steeds niet mogelijk. Daarom kan het Benelux netwerkevent Materials+Eurofinish+Surface 2021 niet fysiek plaats vinden op 26 en 27 mei 2021, maar maken we de sprong naar 15 en 16 september 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch. Veilig en volledig Corona-proof.

Omdat het kennis- en netwerkevent wederom verplaatst wordt, willen we graag op 26 en/of 27 mei het startschot geven tijdens een online event, en dit naar aanloop van de fysieke beurs. Op deze manier brengen wij ons netwerk rondom materialen en oppervlaktetechnieken bij elkaar en kan elk bedrijf dat deel uitmaakt van de Materials+Eurofinish+Surface 2021 zijn nieuws en innovaties 4 maanden lang onder de aandacht brengen bij menig prospect.

Momenteel sleutelen we nog aan het concept van de Materials+Eurofinish+Surface 2021 en de online activiteit. In de laatste week van februari is op de website https://materials-eurofinish-surface.com/ alle informatie over het online evenement, maar ook de beurs, te vinden.

Materials+Eurofinish+Surface 2021 zal gelijktijdig georganiseerd worden met de Kunststoffenbeurs waar België partnerland is. Wij kijken daarom met veel optimisme naar een mooie bezoekersstroom vanuit de hele Benelux.

Vergeet niet dat leden van Mikrocentrum (High Tech Platform), VOM België of Vereniging ION 10% korting krijgen op hun deelname.

Wij kijken uit naar een geslaagde online activiteit en vooral een veilige fysieke editie van Materials+Eurofinish+Surface 2021 met vele nieuwe business opportuniteiten.

Noteer deze data alvast in uw agenda:

  1. 26 en 27 mei 2021: Online event Materials+Eurofinish+Surface 2021
  2. 15 en 16 september 2021: Benelux netwerkevent Materials+Eurofinish+Surface 2021 in de Brabanthallen te Den Bosch