Of je nu een nieuwe leverancier voor maakdelen zoekt, een expertise vraagstuk hebt of meer zakelijke kansen wilt creëren. Tech2B biedt de oplossing!

Het platform voor de maakindustrie verbindt bedrijven. Dat betekent:

  • Voor inkopers: Bespaar tijd, vind betrouwbare toeleveranciers en digitaliseer jouw complete offertetraject.
  • Voor toeleveranciers: Laat je expertise zien in je bedrijfsprofiel, zorg dat je online beter vindbaar wordt en creëer zakelijke kansen.

Via dit platform kan een inkoper een selectie maken uit bedrijven die aanbieden wat hij nodig heeft op grond van een aanzienlijk aantal kentallen. Dat maakt voor de inkoper het zoeken overzichtelijker, en voor de aanbieder meer gericht op zijn diensten. Daarenboven wordt het gehele offerte traject gedigitaliseerd, waardoor een dossier wordt opgebouwd en de kans op fouten in het uitvoeringstraject minimaliseert.

Om de werking van het platform uit te leggen, zal Jaap Waalen van Tech2B tijdens de ION Dag voor de Ondernemer op 10 november een presentatie geven over de werking en de mogelijkheden.

Wellicht goed om te weten, momenteel zijn de gegevens ingevoerd die ION op haar website in het bedrijvenregister heeft staan. De actualiteit daarvan moet u zelf nog  controleren. Dat geldt uiteraard voor de Tech2B website, maar geldt ook voor het bedrijvenregister op de website van Vereniging ION. En voor de goede orde; u kunt ook een verwijzing maken naar de kwaliteitslabels Qualicoat, Qualisteelcoat, Qualanod en NEN EN 1090 in uw profiel. Deze zijn echter nog niet vooraf ingevuld.

Tijdens de presentatie op 10 november zal Tech2B u een gouden aanbieding doen. Schijft u dus vast in om deze kans op extra omzet niet te missen. Zie voor meer informatie en aanmelden: https://vereniging-ion.nl/nieuws/ion-dag-ondernemer-10-november-over-we…

Naar de website van Tech2B: https://www.tech2b.cc/