Namens Hans van der Weijde, voorzitter van het bestuur van de ION Borghardt Award, laten wij u weten dat de uitreiking van de ION Borghardt Award 2023, die plaats zou vinden tijdens de MES op 15 juni, verplaatst zal worden naar 2024. Er waren aan de gestelde criteria te weinig passende inzendingen om een heuse verkiezing plaats te laten vinden. 

De uitreiking van deze innovatieprijs ziet het bestuur van de ION Borghardt Award als een bijzonder moment om innovaties en duurzaamheidsoplossingen in onze branche zichtbaar te maken, en waar een bedrijf trots op mag zijn en zich daarmee kan onderscheiden.

Het bestuur vindt dat in de oppervlaktebehandelende industrie innovatie en duurzaamheid van groot belang is, en is van mening dat deze volop aanwezig is, maar niet altijd zichtbaar voor iedereen. Om bedrijven te stimuleren innovaties en duurzame oplossingen te delen, wil het bestuur in 2024 deze prijs opnieuw ter beschikking te stellen. In het najaar zal het een en ander bekend gemaakt worden, waarna u zich kunt aanmelden voor de ION Borghardt Award 2024. 

De Award zal tijdens de MES 2023 alvast te zien zijn. Zal het mooie kunstwerk bij u op het bedrijf komen te staan in 2024? Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten.