Vereniging ION, VOM Belgiƫ en Mikrocentrum slaan de handen opnieuw in elkaar en komen met een gloednieuw concept. Een uniek en laagdrempelig event met een informele beursvloer, een inspirerend congresprogramma en gelegenheid tot demonstraties waarbij kennisdeling, netwerken en ontmoeten centraal staan. Op donderdag 15 juni 2023 vindt de Materials+Eurofinish+Surface (MES) 2023 plaats in het Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen en overheden worden met elkaar verbonden om cross-overs tussen de sectoren te bevorderen en een gezamenlijke aanpak van technische vraagstukken te realiseren. Neem de kans om vrijuit te netwerken en ga in gesprek met mogelijke klanten en bied bedrijven een mogelijke oplossing op het gebied van duurzaamheid!

MES 2023 focust zich op 6 thema's, te weten:

  • Meten is weten
  • Energie- en milieumanagement
  • Levensduur en kwaliteit
  • Materialen en coatings van de toekomst
  • Zorgeloos uitbesteden
  • Slim en verantwoord produceren

Kies een thema waar jouw bedrijf in uitblinkt, en spreek de bezoekers aan vanuit een informerend en probleemoplossend standpunt. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit vernieuwend kennis -en netwerkevent, met bezoekers komend van over de hele Benelux. Presenteer je bedrijf op een unieke manier, en verbreed je netwerk!

Meer informatie?

Download de brochure voor meer informatie en de tarieven om deel te nemen. Kies je plek op de plattegrond of meld je direct aan