Op 7 oktober 2022 organiseren Vereniging ION en VOM België gezamenlijk het hybride kennis- en netwerkevent 'Let's go sustainable together!' - Inspiratie en oplossingen voor een duurzame oppervlaktebehandeling. Tijdens het event worden ondernemers uit de oppervlaktebehandelende branche geïnspireerd en geïnformeerd op het gebied van duurzaamheid in alle aspecten. Zo worden er over dit onderwerp diverse presentaties gegeven, is er gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen over duurzaamheid en kunnen bedrijven gebruik maken van de onderstaande opties om de deelnemers te laten zien wat voor kennis en techniek ze te bieden hebben. 

Heeft u een product of apparatuur waarmee bedrijven hun onderneming of proces kunnen verduurzamen? Levert het bijvoorbeeld besparingen op, op het gebied van energie, water of inzet van personeelsuren? Of heeft u misschien zelf binnen uw bedrijf al van alles gedaan aan verduurzaming? Laat het de deelnemers van dit event dan zien! We helpen elkaar graag verder naar een duurzame toekomst!

image-20220907131550-1

Wilt u van 1 of meerdere opties gebruik maken? Of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met Yvette Henraat (henraat@vereniging-ion.nl of 030 - 630 03 90).
Aanmelden voor optie 1, 2 en 4 kan tot en met vrijdag 30 september 2022, 18.00 uur. Optie 3 is niet meer beschikbaar.

Logo ABL Technic

ABL Technic Uden uw specialist op het gebied van thermisch en chemisch ontlakken - www.abl-technic-uden.com 

 

Logo Oxyplast
Verminder uw CO2- en stikstofuitstoot én uw energiefactuur met 20%! De LB-SERIES: een volledig gamma energievriendelijke low bake poeders van Protech Oxyplast - www.theprotechgroup.com