Ben je werkzaam in de oppervlaktebehandelende branche, niet ouder dan 40 jaar en wil je meer inspiratie opdoen voor je dagelijkse werk? Even uit de dagelijkse sleur stappen, dat is het doel van de inspiratielunch die Young Surface organiseert tijdens de MES op 15 juni.

Hoe zit het met jouw energiemanagement? Kun jij je bedrijf loslaten? Het zijn enkele onderwerpen die Young Surface aankaart tijdens de netwerklunch. De lunch is dé gelegenheid om kennis te maken met Young Surface en andere jonge oppervlaktebehandelaars. 

Young Surface is het jongerennetwerk van Vereniging ION. Leden van Young Surface delen ervaringen en kennis tijdens bedrijfsbezoeken en inspiratiesessies. De groep komt (in wisselende samenstelling) zo’n vier keer per jaar bij elkaar. Van daaruit ontstaan mooie uitwisselingen en contacten. Eerder werden collega-bedrijven bezocht, en werd onder andere een bezoek gebracht aan KLM en Tata Steel. 

Ben je werkzaam in de oppervlaktebehandelende branche, en ben je niet ouder dan 40 jaar of ken je een collega? Meld je aan via youngsurface@vereniging-ion.nl. Aanmelden voor de inspiratielunch kan nog tot 8 juni.