In onze branche is veiligheid een topprioriteit. Niet alleen de arbeidsveiligheid is een issue, maar ook de omgevingsveiligheid dient gewaarborgd te zijn. Vandaar dat Vereniging ION deelnemer is van het programma Veiligheid Voorop en werkt aan de Safety Delta Nederland. Voor de Veiligheidsdag kunt u zich nu opgeven.  

Onder het motto ‘Dare to Care!’ organiseert Veiligheid Voorop een online Veiligheidsdag 2020 in een reeks van drie bijeenkomsten van 1 en 2 uur.

Zijn de risico’s ècht onder controle? En wat als dit niet zo is? Laat de nachtmerrie van een groot ongeval niet uitkomen. De geest blijft niet vanzelf in de fles!

Tijdens de openingsbijeenkomst ‘De geest in de fles!’ op 5 november neemt Arjen Littooij, directeur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, je mee in de beleving wat er gebeurt als het echt misgaat. En spreekt Jurgen Hoekstra, voorzitter van Stichting Veiligheid Voorop, over ‘de moed die nodig is om voor elkaar te zorgen’. De derde spreker is Manon Bloemer, bestuurslid van van Stichting Veiligheid Voorop.

Na deze openingsbijeenkomst volgen op 19 en 21 januari twee eveneens digitale workshops over hoe risico’s voortijdig worden herkend en beheerst en welk leiderschap daarbij nodig is.

Meer info en aanmelden: https://veiligheidsdag.org/