De productiviteit verhogen met data uit jouw bedrijf: wat werkt?

Voor deze ronde ben je te gast bij één van de prachtige #Metaalunie bedrijven, ook in jouw regio. En hopelijk bij de volgende ronde ook bij prachtige ION bedrijven. Weten wanneer een Productiviteit bijeenkomst bij jou in de buurt is, check de agenda of ga naar www.Teqnow.nl/agenda  De inschrijving is geopend, dus schrijf je nu in om van een plaats verzekerd te zijn. Aantal deelnemers per bijeenkomst ligt rond de 30 personen, dus wees er snel bij!

Wat ga je doen?

Gebruik jij de bedrijfsdata uit jouw ERP systeem en jouw machines om te anticiperen op veranderingen en nemen van beslissingen, zodat je sneller en beter onderbouwd kunt handelen dan de concurrent?

De data in jouw bedrijf is zoveel meer dan alleen informatie. Het biedt kansen en mogelijkheden om jouw klanten beter te helpen, processen te verbeteren en de mensen in jouw bedrijf inzicht te geven. Data is er meestal in overvloed. Maar, pas als je de juiste data uit de machines en processen bij elkaar brengt en dit als informatie kunt gebruiken, dan heb je er iets aan.

Wat werkt in de praktijk? Wat zijn de oplossingen bij collega-bedrijven? Dat is waar het omgaat in deze bijeenkomst(en). Met veel praktijkvoorbeelden en het delen van ervaringen met collega’s.

Ben jij erbij?