Royal Schiphol Group is het casebedrijf voor de 13e editie van de WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering.

 

Case

Royal Schiphol Group zal een echte business case geven over asset management op een grote luchthaven. Royal Schiphol Group heeft een aanzienlijke projectenportefeuille met zowel uitbreidingsprojecten als grote renovatieprojecten. De belangrijkste vraag en uitdaging voor de deelnemers tijdens de summer school is om na te denken over hoe Royal Schiphol Group haar asset management processen kan optimaliseren voor haar renovatieprojecten. Deze verbeteringen moeten helpen om het onderhoud en de modernisering van Schiphol te versnellen terwijl de luchthaven in bedrijf blijft. De resultaten van de WCM Summer School zullen Royal Schiphol Group helpen om maximale waarde te creëren voor haar stakeholders.

 

We brengen deze uitnodiging graag onder je aandacht en vragen je deze (ook) door te geven aan maintenance-collega’s binnen jouw organisatie, de HRM-afdeling of (mede)studenten binnen jullie opleiding.

 

Voor wie?

Young professionals met een bijzondere interesse in Maintenance Management & Engineering die tot 10 jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding afgerond hebben en technische Master-, PDEng- of PhD-studenten.

 

Wanneer en waar?

Maandag 29 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2024 in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Stroe.

 

Wat?

  • Werken aan een echte businesscase
  • Workshops op basis van recente inzichten in smart maintenance door professoren van de Nederlandse universiteiten
  • Bezoek casebedrijf
  • Leiderschapstraining

 

De WCM Summer School onderscheidt zich vanwege het unieke multidisciplinaire perspectief op onderhoud, het werken aan een echte business case, de begeleiding door top-hoogleraren op dit gebied en de mix van veelbelovende Master-, PDEng- en PhD-studenten maar vooral ook young professionals. De contacten die hier gelegd worden, zijn vaak de basis voor een waardevol netwerk. 

 

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze bijzondere Summer School. Uit alle aanmeldingen worden de beste kandidaten geselecteerd.

 

Kijk voor meer informatie op de website www.wcmsummerschool.org of neem contact met op via info@wcmsummerschool.org.