Van 13 tot en met 15 november vindt de Week van de Oppervlakte Technologie 2018 plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Belangrijke onderdelen van de Week van de Oppervlakte Technologie zijn de SURFACE Campus en de ION CONGRES Campus.

De SURFACE Campus is een beursvloer van 9.000 m2 groot met diverse themapleinen en netwerkmomenten. Aan de rand van de beursvloer is de ION CONGRES Campus gevestigd met meerdere congreslijnen, workshops en masterclasses. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door participatie van meer dan 30 brancheverenigingen, 20 kennisinstituten, 200 innovatieve bedrijven en diverse ministeries en rijksdiensten. Een must voor iedereen die iets met oppervlaktetechnologie heeft of doet.

De Week van de Oppervlakte Technologie richt zich in het bijzonder op iedereen die actief is in de oppervlaktetechnologie, engineers die voor de creërende industrie ontwikkelen, onderhoudsmedewerkers die de duurzaamheid van gebouwen, vervoersmiddelen, kunstwerken en installaties moeten waarborgen, reparateurs die schade herstellen, inkopers van kapitaalsgoederen en planologen die duurzame ontwikkelingen nastreven etc. Maar uiteraard zijn ook studenten van harte uitgenodigd.

Heeft u zich al aangemeld als deelnemer?
Tijdens de Week van de Oppervlakte Technologie zijn er vele manieren om als deelnemer actief te zijn. Hieronder treft u een korte opsomming aan met een link voor meer informatie.

 • Standhouder op de SURFACE Campus
  https://surfacecampus.nl
  Meld u snel aan, want het aantal vierkante meters vloeroppervlakte raakt al aardig vol.
 • Sponsor
  https://vereniging-ion.nl/pr-sponsormogelijkheden-sponsoren
  Voor sponsoren zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen tijdens de Week van de Oppervlakte Technologie. Hierbij kunt u denken aan uw logo op een lanyard, de toegangsbadges, de koffiebekertjes, op de vloer etc. Maar er zijn ook mogelijkheden om diverse themapleinen te sponsoren of de Netwerk business avond.
 • ION Borghardt Award
  https://vereniging-ion.nl/ion-borghardt-award-2018
  Heeft u een innovatief product, dienst of proces? Wees niet te bescheiden en stuur uw idee in!
 • Open dag bij oppervlaktetechnologiebedrijven 16-11-2018
  https://vereniging-ion.nl/open-dagen-bij-oppervlaktetechnologiebedrijven
  Als afsluiting van de Week van de Oppervlakte Technologie wordt er op 16 november een dag georganiseerd waarop bedrijven in de oppervlaktebehandelende industrie haar deuren kan openen voor diverse bezoekersgroepen. Staat u hiervoor open? Meld u dan snel aan!
 • Expositie 'Trots op het werk'
  https://vereniging-ion.nl/expositie-trots-op-het-werk
  Heeft u een project of product waar u trots op bent? U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gebouwen, meubilair, machines, auto's, etc. waar u een onderdeel van bent of fietsen, kranen, chips, onderdelen, gereedschap, etc. die een oppervlaktebehandeling hebben ondergaan. Klik dan snel op de link voor meer informatie en laat ons zien waar u trots op bent!
 • Themapleinen
  https://surfacecampus.nl/programma/themapleinen/
  Op de SURFACE Campus zullen er diverse themapleinen aanwezig zijn. Zo zijn de volgende themapleinen aanwezig: Surface Lab, 3D Printingplein, Houtplein, Reinigingsplein, Veiligheidsstraat, Verfplein en het Composietenplein. Wilt u onderdeel zijn met uw bedrijf van 1 van deze themapleinen? Klik dan snel op de link en meld u aan!
 • Last but not least: Bezoeker
  http://weekvandeoppervlaktetechnologie.nl
  U kunt natuurlijk ook de Week van de Oppervlakte Technologie bezoeken als bezoeker. Er is veel te zien en te beleven, en uiteraard genoeg momenten om te netwerken. Aanmelden als bezoeker kan vanaf 1 oktober, maar reserveer alvast de data in uw agenda!

Heeft u nog andere ideeën hoe u onderdeel kan zijn van het benelux event van de oppervlaktebehandelende industrie? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op (030 - 630 03 90 of info@vereniging-ion.nl).