De Week van de Oppervlakte Technologie 2018 zal als belangrijk element een 3-daags congres bevatten op de ION Congres Campus te 's-Hertogenbosch.

Op dinsdag 13 november staat het congres in het teken van duurzame productieprocessen, veilig werken en nieuwe wet- en regelgeving.

Op woensdag 14 november komen op het congres alle substraten aan bod zoals aluminium, staal, glas, hout, composiet en dergelijke en zal er aandacht zijn voor de oppervlaktebehandeling van 3D (metal) printing en automatisering van productieprocessen in de oppervlaktebehandelende branche.

Op donderdag 15 november zullen congresdeelnemers meegenomen worden naar een aantal marktsegmenten waarin state of the art oppervlaktetechnologie voorwaardelijk is voor een goede werking van het product. Denk aan automotive/carroseriebouw, de voedingsmiddelen (productiemachine) industrie, high tech machine-industrie, bebouwde omgeving en dergelijke.

Uiteraard is de Programmacommissie al druk bezig met de samenstelling van het congresprogramma, dat in grote lijnen op 11 april 2018 gepresenteerd zal worden. Het raamwerk staat, maar heeft uw bedrijf een noviteit te melden dat de branche moet weten, dan kunt u zich aanmelden voor een bijdrage in het congresprogramma onder vermelding van het onderwerp en een korte omschrijving van de noviteit. 

Het aanbieden van onderwerpen betekent niet dat u automatisch in het programma opgenomen wordt. De Programmacommissie maakt een keuze en neemt bij een positief besluit contact met u op.

We zien uw reactie graag tegemoet. U kunt uw noviteit mailen naar stremmelaar@vereniging-ion.nl.