Duurzaamheid is ook het zo lang mogelijk gebruik maken van middelen. Vereniging ION wil daarom hergebruik zoveel mogelijk stimuleren. Door dit nieuwsitem wil Vereniging ION nagaan of het aanbieden van gebruikte apparatuur in onze branche via de vereniging meerwaarde heeft. Nu in de aanbieding; een nauwelijks gebruikte zoutsproei-testkast van FujiFilm.

Dit item is een test voor een nieuwe rubriek die we zouden kunnen toevoegen aan de dienstverlening van Vereniging ION. Hergebruik van apparatuur. Omdat we niet weten of dit een meerwaarde heeft voor de branche, doen we een test. We laten u weten dat FujiFilm een zoutsproei-testkast aanbiedt. En laat u vooral weten of u dit initiatief waardeert of niet.

FujiFilm maakt aluminium fotogevoelige platen voor de drukindustrie. Om na te gaan of deze panelen ook bruikbaar waren voor de gevelindustrie heeft FujiFilm diverse (test)apparatuur aangeschaft, waaronder een zoutsproei-testkast. Met voortschrijdend inzicht heeft FujiFilm dit pad verlaten en wordt de zoutsproei-testkast niet meer gebruikt. Vandaar dat deze nu werkeloos staat.

Om te zorgen dat deze, slechts 4 weken gebruikte testkast, weer een functie krijgt, wordt deze nu ter overname aangeboden.

Enkele gegevens:

  • Fabrikaat CW Specialist Equipment Limited
  • Model SF/450
  • Bouwjaar 2018
  • Enkele foto's zijn als bijlage aan deze pagina toegevoegd

Heeft u interesse; stuur dan een e-mail naar Ruud Backelandt (ruud.backelandt@fujifilm.com).