ION Borghardt Award

De ION Borghardt Award is een tweejaarlijkse erkenning aan bedrijven die een bijzondere prestatie hebben geleverd in de branche. De uitreiking van de ION Borghardt Award vindt eens in de twee jaar plaats. Om in aanmerking te komen voor deze aanmoedigingsprijs wordt kritisch gekeken naar bedrijven die kunnen aantonen dat zij stappen zetten op het gebied van duurzaamheid en innovatie, impact hebben en uitblinken op het gebied van technische uitvoerbaarheid van oppervlaktebehandeling.

De eerste uitreiking van de ION Borghardt Award

Sinds 2010 wordt de toen nog VOM Borghardt Award uitgereikt. De eerste prijsuitreiking vond plaats op de vakbeurs Surface op de Dag van de Oppervlaktetechnologie.

In 2021 werd de inmiddels naar naam gewijzigde ION Borghardt Award uitgereikt op de beurs Materials+Eurofinish+Surface. Vanaf 2024 zal de prijs eens per twee jaar worden uitgereikt tijdens de Dag van de Oppervlaktetechnologie.

De winnaars van de ION Borghardt Award

De ION Borghardt Award is reeds zeven keer uitgereikt aan toonaangevende bedrijven en organisaties in de sector van industriële oppervlaktebehandelend Nederland. Deze winnaars gingen u voor;

 

 

Hoe komt u in aanmerking voor de ION Borghardt Award?

De criteria om voor deze aanmoedigingsprijs in aanmerking te komen, worden een jaar van te voren door de deskundige jury commissie middels de ION website en Informat.ION branchebreed bekend gemaakt.

Wat levert de ION Borghardt Award u op?

De winnaar ontvangt naast de Award, de eeuwige roem en de plaquette, ook een cheque voor media-aandacht in het vakblad Oppervlaktetechnieken t.w.v. € 2.500,-. Het betreft onder andere een groot redactioneel artikel waarin het belang van uw inzending wordt weergegeven. Voor studenten is er geen mediacheque, maar een vrij te besteden bedrag van € 500,-.